Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Wert rectifica i anuncia una convocatòria extraordinària perquè tots els estudiants d’Erasmus rebin beca

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 El ministre d’Educació, Cultura i Esport, José Ignacio Wert ha fet marxa enrere i ha anunciat al Senat que el seu departament llançarà una convocatòria extraordinària perquè tots els seleccionats pel Programa Erasmus durant aquest curs 2013-2014 puguin rebre el complement econòmic per part del govern espanyol.

 Wert ha indicat que l’executiu ha entès les demandes dels alumnes amb beca Erasmus que ja havien iniciat el curs i, per aquest motiu, una nova ordre ministerial permetrà que tots rebin una ajuda idèntica a la de l’any passat. El ministre ha explicat que la decisió s’ha pres després d’haver mantingut converses durant aquest dimarts al matí amb diversos membres del gabinet, entre els quals el president, Mariano Rajoy, la vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría, i el titular d’Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro.

 D’aquesta manera, el ministeri rectifica la seva posició després de les queixes de la comunitat educativa i l’advertència de la Comissió Europea arran de la retirada d’aquest complement als estudiants sense una beca general, publicada la setmana passada a través d’una ordre ministerial.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere