Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Reunió de 300 experts internacionals en diabetis a Barcelona / UAB

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La UAB organitza el XIIè Simposi internacional en receptors d’insulina

L’edifici de “la Pedrera” acollirà, del 7 al 9 de novembre, el XIIè Simposi internacional sobre receptors d’insulina i mecanismes d’acció de la insulina (IR 2013), organitzat pel CBATEG (Centre de Biotecnologia Animal i Teràpia Gènica) de la UAB.

 La Universitat Autònoma de Barcelona, conjuntament amb el German Center for Diabetes Research (DZD) i el Centro de Investigación Biomédica en Red de Diabetes y Enfermedades Metabólicas Asociadas (CIBERDEM), organitzen el “XII INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON INSULIN RECEPTORS AND INSULIN ACTION: New Opportunities for the Prevention and Treatment of Diabetes in the XXI Century “ (IR2013) que tindrà lloc del 7 al 9 de novembre a l’Auditori de “La Pedrera” a Barcelona.

 La trobada reunirà uns 300 experts de tot el món per donar a conèixer els últims avenços en la descripció de les causes que porten a la resistència a la insulina i al desenvolupament de la diabetis. En aquesta edició es tractaran àmpliament temes clau en recerca bàsica relacionats amb les noves oportunitats per al tractament de la diabetis en el segle XXI, i amb altres trastorns metabòlics com l’obesitat.

 El simposi comptarà amb la presència d’alguns dels millors investigadors de reconegut prestigi internacional en aquest camp, com Ronald Kahn, Barbara B. Kahn i Morris White, del Joslin Diabetes Center (Harvard Medical School, EUA); Domenico Accili, de la Columbia University (EUA); Gökhan S. Hotamisligil de la Harvard School of Public Health, (EUA) o  Takashi Kadowaki, de la Universitat de Tokyo (Japó); entre molts d’altres.

 Aqueta és la tretzena edició del simposi internacional, una reunió de llarga tradició que s’ha celebrat cada tres anys, des de 1980, a un país europeu. Enguany, per primer cop, Barcelona ha estat la ciutat escollida per acollir la reunió.

 En el marc del simposi, el dia previ tindrà lloc la DZD Diabetis Research School, organitzada pel German Center for Diabetes Research a l’edifici UAB-Casa Convalescència, un curs adreçat a una vuitantena d’estudiants de doctorat i postdoctorals en l’àmbit de la diabetis.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere