Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Un de cada quatre estudiants de la UOC utilitza ‘tablets’ per estudiar i entretenir-se

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

   Un de cada quatre estudiants de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) utilitza ‘tablets’ electròniques per estudiar i entretenir-se, mentre que a la feina la xifra és del 10%, segons un estudi amb 2.739 alumnes sobre els seus hàbits i actituds.

   L’enquesta ha revelat que gairebé la totalitat dels estudiants té un ordinador portàtil amb accés a la xarxa, dels quals el 95% l’utilitza com a eina d’aprenentatge, el 82% per a l’oci, i el 68% per motius laborals, ha informat aquest dimecres la UOC en un comunicat.

   L’estudi també indica la rellevància de les TIC en l’ensenyament, ja que la majoria d’alumnes de la UOC –el 99%– considera que les tecnologies fan més fàcil l’estudi en l’àmbit acadèmic, i més accessible i productiu el treball en el sector professional.

   Respecte a les xarxes socials, gairebé el 60% dels enquestats reconeix que no té compte de la xarxa professional LinkedIn, i apunten que l’utilitzen per establir relacions professionals.

   Més de la meitat dels estudiants no utilitza Twitter; vuit de cada deu té perfil a Facebook i el 43,2% entra diàriament en aquesta xarxa social, que utilitzen majoritàriament per relacions personals i no per motius acadèmics o laborals, i l’Skype és una eina molt utilitzada entre els alumnes en tots els àmbits.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere