Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Periodistes debaten sobre la situació dels mitjans locals / UAB / CPC

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

L’Observatori de la Comunicació Local de l’Institut de la Comunicació (InCom-UAB) i el Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) organitzen, avui 8 de novembre, a Barcelona, una jornada sobre la situació i perspectives dels mitjans de proximitat. Acadèmics, periodistes i representants institucionals parlaran de les transformacions que està vivint el sector i de les polítiques públiques que l’afecten. La trobada tindrà lloc a partir de les 10 h, a la seu del Col·legi (Rambla Catalunya, 10).

 La jornada començarà amb unes paraules de presentació a càrrec de José Luis Terrón Blanco, director de l’InCom, i de Xavier Mas de Xaxàs, periodista i membre de la junta de govern del CPC. Tot seguit, s’exposarà els resultats de la recerca realitzada per l’Observatori de Comunicació Local sobre tancaments, reestructuracions i noves propostes online.

 A les 11 h, serà el torn de la política institucional sobre el tema. Josep Martí, secretari de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, pronunciarà la ponència “Polítiques de subvencions públiques a mitjans de proximitat”.

 El programa continuarà amb una sessió sobre les experiències concrets dels mitjans locals Fet a Tarragona i Fet a Sant Feliu i, a les 12,15 h, es realitzarà un debat sobre el futur del sector amb representants de les diferents associacions de mitjans locals de ràdio, televisió, impresos i online de Catalunya.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere