Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat de València celebra a partir d’avui, la XI Setmana Internacional

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

puniversitat-valencia2

Aquest dilluns 11 de novembre comença la XI Setmana Internacional de la Universitat de València. Durant cinc dies, el Servei de Relacions Internacionals i Cooperació, amb la col·laboració de totes les facultats i escoles de la Universitat, donarà a conèixer a tots els estudiants els programes d’intercanvi per a fer estades en l´estranger en el curs 2014-2015.

 Amb aquesta iniciativa pretén promoure que els estudiants de la Universitat realitzen una estada en Europa (mitjançant el Programa Erasmus Estudis) o en altres continents (mitjançant el Programa Internacional).

 En aquest sentit,  un seguit d’activitats tindran lloc als 18 centres de la Universitat de València. Aquests actes, que comptaran amb la participació dels coordinadors de mobilitat i del personal de Relacions Internacionals,  volen oferir  informació detallada de l´oferta de destinacions, la forma i termini en què es faran les sol·licituds, els requisits necessaris per a optar a una destinació d’intercanvi i altres qüestions rellevants  relacionades amb els esmentats programes.

 Es realitzaran xerrades informatives per centres i per titulacions, i es repartirà material interessant sobre els intercanvis, on els estudiants i estudiantes podran aprofitar aclarir els seus dubtes. A més a més, la Setmana Internacional comptarà amb la intervenció d´estudiants que explicaran la seua experiència, així com amb representants d´universitats estrangeres.

 Finalment, es duran a terme altres activitats com sessions informatives sobre el programa Erasmus Pràctiques o el ‘speed cafenet’ en la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. 

 La Universitat de València compta amb una llarga trajectòria en programes d’intercanvi. Actualment la UV és la quarta destinació de tota Europa en rebre estudiants dins del programa Erasmus Estudis i la cinquena en enviar-ne.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere