Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Nous espais d’emprenedoria a la Universitat Politècnica de València

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Universitat Politècnica de València engega noves zones de treball a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura i a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Telecomunicació

 La Universitat Politècnica de València (UPV) llança el Pla d’emprenedoria global per a ajudar els alumnes a desenvolupar idees innovadores de negoci. Aquest pla facilita als estudiants un espai de treball a les diferents escoles i facultats i, a més, els ofereix suport tècnic i orientació perquè puguen realitzar els seus projectes empresarials.

 El programa compta amb tres eixos d’actuació: la formació, la generació d’ecosistemes d’emprenedoria i el servei a alumnes innovadors. En aquesta iniciativa col·laboraren tant la Ciutat Politècnica de la Innovació i la Casa de l’Alumne, com les diferents escoles.

 Com a resultat, recentment s’han engegat dos espais d’emprenedors a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura (ETSA) i a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Telecomunicació (ETSET). Els alumnes interessats poden presentar projectes, que hauran de passar una fase de selecció.

 A l’ETSET, ja hi ha dos projectes en marxa: es tracta de Trovi, una plataforma de localització compatible amb multitud de dispositius GPS dirigida a persones amb discapacitat, i Wolkam Streaming Cameras, empresa dedicada a serveis d’emissió de vídeo per Internet.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere