Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat Politècnica de València organitza el congrés IEEE Wireless Days

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Universitat Politècnica de València organitza el congrés IEEE Wireless Days, que se celebrarà a l’ETSINF del 13 al 15 de novembre del 2013.

 L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica (ETSINF) de la Universitat Politècnica de València acull la sisena edició del congrés Wireless Days, els dies 13, 14 i 15 de novembre del 2013.

 Es tracta de la primera ocasió en què aquest esdeveniment, referent internacional en el seu camp, se celebra a Espanya; les edicions anteriors van tenir lloc a Dubai, París, Venècia, Niagara Falls i Dublín.

 Al llarg de tres dies, 125 experts procedents de més de 20 països abordaran els últims avanços en tecnologies emergents 5G, que faciliten el trànsit cap a les anomenades ciutats intel·ligents i la implementació de nous sistemes de transport segur.

 Entre els ponents, destaquen C-K. Toh, professor de la Universitat de Tsinghua; John Baekelmans, director tècnic de Cisco; Lukas Kencl, del Centre d’R+D d’Ericsson-Vodafone a Praga; Laura Marie Feeney, de l’Institut Suec de Ciències Informàtiques, i David Gascón, cofundador i director d’R+D de Libelium.

 Wireless Days 2013, que està patrocinat per l’Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) i la International Federation for Information Precessing (IFIP), inclou les presentacions dels èxits teòrics i experimentals en sistemes sense fil, els esforços en la creació de prototips, els casos d’estudi i els avanços en tecnologia relativa a les xarxes sense fil i les infraestructures de comunicació.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere