Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UB acull la conferència final del projecte europeu THEMP sobre aprenentatge permanent universitari

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 L’Aula Magna de la Universitat de Barcelona acollirà avui, 14 de novembre, la conferència final del projecte europeu  “Tertiary Lifelong Learning for People in Mid-Life”  (THEMP), en el qual coopera l’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (IL3-UB).

 El programa THEMP ha analitzat l’efectivitat social dels programes d’aprenentatge permanent universitari en set països membres de la Unió Europea (Alemanya, Espanya, Hongria, Itàlia, Països Baixos, Regne Unit i República Txeca).

 La conferència a la UB reuneix responsables de formació contínua de diverses universitats europees i experts europeus en temes de mercat laboral, polítiques educatives, formatives i de docència i aprenentatge.

 L’acte l’inaugurarà el rector de la UB, Dr. Dídac Ramírez, juntament amb el vicepresident de la Fundació Coneixement i Desenvolupament (CYD), Francesc Santacana. Durant la conferència hi intervindrà el professor d’Economia Aplicada de la UB Raúl Ramos i el catedràtic d’Economia Aplicada de la UB, i també coordinador general de l’Informe CYD, Martí Parellada.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere