Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

1.000 líders econòmics del Mediterrani es reuneixen a Barcelona per col•laborar

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 La VII Setmana Mediterrània de Líders Econòmics (Meda Week) reunirà entre aquest dimecres i divendres a la Casa Llotja de Mar de Barcelona a més de 1.000 representants d’empreses i centres de decisió de les dues ribes del Mediterrani, que analitzaran les principals àrees de col·laboració econòmica.

 L’esdeveniment, que comptarà també amb 120 ponents, està organitzat per la Cambra de Comerç de Barcelona i l’Associació de Cambres de Comerç del Mediterrani (Ascame), amb la col·laboració de la UpM i el Banc Europeu d’Inversions (BEI), entre d’altres associacions.

 Per aquesta edició s’han organitzat sis fòrums temàtics sobre diferents àrees d’interès per als intercanvis econòmics al mediterrani, així com dos congressos i el comitè executiu de l’Ascame.

 El X Fòrum de Desenvolupament Econòmic del Nord d’Àfrica (NABDFORUM), organitzat en col·laboració amb l’IEMed, inaugurarà l’esdeveniment, i li seguirà l’Unimed, compost per més de cent universitats, el primer seminari de cooperació empresa-universitat.

 També es farà un fòrum sobre zones franques i especials econòmiques mediterrànies, en col·laboració amb la Federació Mundial de Zones Franques (Femoza); el Barcelona Mediterranean Finance Summit, que és la primera cimera de finances islàmiques; el cinquè Meda City Fòrum sobre ciutats del Mediterrani, en col·laboració amb MedCities, i el cinquè Meda Women Entrepreneurs Fòrum sobre dones emprenedores, en col·laboració amb l’Afaemme.

 A més dels sis fòrums, tindran lloc els congressos Medcities, en què s’espera l’assistència de 80 alcaldes de les principals ciutats euro mediterrànies, i l’Affaemme, en què participaran 17 federacions de dones empresàries.

 Entre els participants destaca el secretari general de la UpM, Fathallah Sijilmassi; el president de l’Ascame, Mohammad Choucair, i el president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere