Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat Politècnica de València crea la Càtedra Cajamar-UPV d’economia social

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Universitat Politècnica de València crea la Càtedra Cajamar-UPV d’economia social, i convocarà beques i pràctiques d’empresa

 El director territorial de Cajamar a València, Francisco José González López, i el rector de la Universitat Politècnica de València, Francisco José Mora Mas, han signat un conveni de col·laboració per a la creació de la càtedra d’empresa Cajamar-UPV d’Economia Social, l’objectiu de la qual és el desenvolupament d’activitats de foment, estudi, difusió i formació en l’àrea del cooperativisme agrari, sota la direcció del Centre d’Investigació en Gestió d’Empreses (CEGEA) de la UPV.

 Entre altres accions, la Càtedra Cajamar convocarà beques de caràcter predoctoral i postdoctoral i premis a projectes de final de carrera; promourà la realització de pràctiques d’empreses i impulsarà la realització de conferències, seminaris i tallers. A més, en l’àmbit de la investigació, fomentarà la publicació de treballs de cooperativisme agroalimentari i d’economia social; donarà suport a la realització de tesis doctorals; desenvoluparà línies d’investigació conjunta i treballarà per a aconseguir projectes d’R+D+I en l’àmbit valencià, espanyol i europeu. El conveni té una vigència de 3 anys renovables.

 Cajamar és la primera caixa rural espanyola i la primera cooperativa de crèdit espanyola, amb més d’1,2 milions de socis i 3,5 milions de clients. És l’entitat resultant de la fusió de caixes rurals d’Andalusia (Almeria i Màlaga, el 2000), Múrcia (Campo de Cartagena, el 1989), Madrid (GRUMECO, el 2000), Castella i Lleó (Caja Rural del Duero, el 2007), Balears (Caixa Rural de Balears, el 2010) i la Comunitat Valenciana (Caja Campo, el 2011, i Caixa Rural de Castelló i Ruralcaixa, el 2012).

 Amb aquesta, són ja 32 les càtedres d’empresa vigents a la Universitat Politècnica de València. D’aquesta manera, la UPV formalitza una col·laboració qualificada, àmplia i duradora amb les empreses, amb la finalitat de potenciar les relacions de la nostra universitat amb l’entorn socioeconòmic i incrementar l’oferta d’activitats, en diferents camps del coneixement, dirigida tant a alumnes com a docents i investigadors.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere