Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Setmana de la Ciència recorrerà Catalunya amb més de 100 conferències

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 La Fundació Catalana per a la Investigació i la Innovació, amb el suport de la Conselleria d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, ha organitzat la XVIII Setmana de la Ciència, del 15 al 24 de novembre, en què es realitzaran 101 conferències per a la divulgació científica a tota Catalunya.

 Segons ha informat aquest diumenge la Conselleria en un comunicat, està previst que participin 240 centres de secundària públics i concertats, 14.000 alumnes de 4t d’ESO i Batxillerat i 600 professors de secundària.

 L’objectiu d’aquestes conferències és promoure entre l’alumnat català l’interès per la ciència i despertar en ells la vocació científica a partir de col·loquis amb els investigadors de diferents institucions.

 Les temàtiques que es desenvoluparan van des del descobriment de medicaments per curar malalties, els meteorits, la investigació del càncer, la teoria de Darwin fins a l’escalfament global i l’ecologia en els llacs dels Pirineus.

 Un altre dels actes previstos és una videoconferència amb el sotsdirector de l’institut Català d’Investigació de l’Aigua i catedràtic en ecologia de la Universitat de Girona (UdG), Sergi Sabater, que porta per títol ‘Aigua: recursos, persones, ecosistemes’ i es podrà seguir en directe per Internet el 20 de novembre a les 11.00 hores.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere