Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Més d’un miler d’ofertes de treball a la 2a Fira Virtual d’Ocupació UPC Alumni

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

cartell escollit complet.indd

Tota aquesta setmana (del 18 al 24 de novembre) té lloc la 2a Fira Virtual d’Ocupació organitzada per UPC Alumni, un espai digital de trobada dels titulats, titulades i l’estudiantat que està acabant els estudis amb les empreses que cerquen talent.

 Es tracta de la 2a Fira Virtual d’Ocupació de la Universitat Politècnica de Catalunya • BarcelonaTech (UPC) en la qual, juntament amb una selecció d’empreses i la realització de ponències, s’ofereix a les persones inscrites la possibilitat de conèixer oportunitats de feina, programes de formació i serveis d’ajuda als emprenedors. La Fira actua també com un exponent de la cooperació entre el sector empresarial i les institucions.

 Entre les empreses i institucions que participen en aquesta fira, que es preveu que visitin virtualment unes 1.500 persones, s’inclouen Everis, Orange, Accenture, Applus Idiada, Deloitte, Incubio, Indra, Price Waterhouse, Prysmian, Technip, Telefonica I+D i la Xarxa Eures/Servei d’Ocupació de Catalunya, així com el Barcelona Supercomputing Center–Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS), vinculat a la UPC. Quant als titulats, 1.400 persones han registrat el seu currículum a la Borsa de Treball UPC Alumni.

 Per participar a la Fira cal ser membre (en la categoria Premium) d’UPC Alumni, un col•lectiu del qual formen part 34.000 persones i que proporciona un ampli ventall d’ofertes i serveis, així com la possibilitat de fer networking, als titulats i titulades de la UPC.

 Les persones que participen en aquesta fira poden visitar els estands virtuals de les empreses; conèixer els tipus de perfils laboral que més els interessa; presentar el seu currículum; optar a més d’un miler d’ofertes de treball actuals, i participar en diverses activitats i xats d’interès professional.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere