Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Avui 1er congrés internacional a València sobre Govern obert i transparència / UV

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

2183506_300

Els dies 21 i 22 de novembre València acull el I congrés internacional sobre Open Governement. Organitzat per la Universitat de València, l’Associació Valenciana de Politòlegs AVAPOL i la Red DerechoTICS, el certamen pretén situar a València en la ciutat d’estudi i anàlisi de la transparència, el govern obert i l’obertura d’informació pública.

 Les sessions estan dirigides pel catedràtic de la Universitat de València Lorenzo Cotino i pel president de l’Associació Valenciana de Politòlegs AVAPOL, Jose L. Sahuquillo. La conferència inaugural estarà a càrrec del president de Transparència Internacional Espanya, Jesús Lizcano. A més, s’exposaran més de 100 ponències d’acadèmics, professionals i investigadors de tothom. 

 Com a valor afegit s’han organitzat fòrums de debat amb els principals experts de la matèria, i actes paral·lels com la presentació d’un llibre sobre innovació en Administracions Públiques i la presentació de la xarxa social NOVAGOB, destinada a empleats públics. 

 Els organitzadors pretenen amb açò compartir, reflexionar i analitzar els avanços en matèria de Govern Obert i Transparència dels últims anys amb l’objectiu únic d’animar als nostres representants públics i Administracions Públiques a dissenyar i implantar polítiques públiques de Govern Obert.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere