Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

II Jornades “La recerca sociolingüística en l’àmbit de la llengua catalana” / UdA

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 La Xarxa CRUSCAT de l’Institut d’Estudis Catalans organitza els dies 11 i 12 de desembre les II Jornades “La recerca sociolingüística en l’àmbit de la llengua catalana”. La Universitat d’Andorra hi intervindrà amb la ponència «Usos i actituds lingüístics dels estudiants de Segona Ensenyança d’Andorra», a càrrec de C. Bastida (Grup de Recerca en Llengües de l’UdA).

 Les primeres jornades van tenir lloc l’any 2011 amb un resultat molt satisfactori i amb aquesta segona trobada d’investigadors, la Xarxa consolida una activitat que té com objectiu nuclear visualitzar en el seu conjunt la recerca en curs o acabada de realitzar. Aquesta posada en comú permetrà avançar en el coneixement intern de les temàtiques que s’hi aborden i, alhora, projectar-les internacionalment.

 La Xarxa CRUSCAT és una xarxa científica que depèn de l’Institut d’Estudis Catalans i aplega diversos centres i grups de recerca que treballen sobre la situació i l’evolució del català. El principal objecte d’estudi són els usos, els coneixements i les representacions de la llengua.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere