Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Espaitec abordarà les claus per a l’estalvi de costos durant la jornada «Optimíza-T» a l’UJI

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 La jornada «Optimíza-T by BeOptimus, cap a un nou model de reducció de costos» organitzada per BeOptimus i Ceteck Civera Tecnològica en col·laboració amb el Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I (Espaitec), té com a objectiu donar a conèixer al teixit empresarial castellonenc els nous sistemes d’estalvi de costos. L’esdeveniment tindrà lloc divendres 22 de novembre de 2013  a partir de les 9.45 hores a les instal·lacions d’Espaitec.

 Durant la jornada es posarà l’accent que els nous models de reducció de costos no se centren només a aconseguir reduccions de preus del seu actual proveïdor o a seleccionar-ne un de nou, sinó a analitzar els processos de compra i metodologia a escala interna. «La suma d’aquests tres factors és el que provoca un canvi radical amb efectes directes en el compte de resultats de l’empresa», afirmen des de l’organització.

 Per a això, la jornada comptarà amb la intervenció de diversos experts en optimització de costos. María José Martínez, directora general de BeOptimus, exposarà les cinc claus dels beneficis d’operar amb una central de compres. Antonio Calle, especialista en desenvolupament i implantació de solucions informàtiques, abordarà la gestió de costos relacionats amb l’eficiència energètica, destacant la importància de mesurar per a prevenir i optimitzar. Antonio Justícia, consultor especialitzat en telecomunicacions, donarà les claus per a optimitzar la despesa de telecomunicacions dins de l’empresa. Per la seua banda, l’especialista en assegurances Vicente Alberich, tractarà la importància de la gerència de riscos de l’assegurament com a mitjà per a l’optimització de recursos i estalvi de costos. Finalment, però no per això menys important, Ernesto Bedrina, gestor de comptes en Ceteck Civera Tecnològica, parlarà de la intel·ligència artificial i el desenvolupament ultraràpid de programari com a mitjà per optimitzar.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere