Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Elegit el nou Consell d’Estudiants de la Universitat Ramon Llull

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

La setmana passada (21/11/2013) es varen realitzar les eleccions a l’Òrgan Permanent del Consell d’Estudiants durant la reunió del Comitè de Representants del Consell d’Estudiants de la Universitat Ramon Llull.

 A partir dels resultats obtinguts s’ha configurat el nou equip que estarà presidit per Robert Monzonis, estudiant de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL, que relleva en el càrrec Joan Molina, d’IQS-URL. 

 Així, la composició del Consell d’Estudiants de la Universitat Ramon Llull ha quedat de la manera següent:

  • President: Robert Monzonis, Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL
  • Vicepresident: Victor Vas, Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna-URL
  • Secretària: Maria Nassarre, TSI Turisme Sant Ignasi-URL
  • Tresoreria (compartida): Anna Llongueras (Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses ESADE-URL) i Liliana López (IQS School of Management-URL)

 

 A la reunió del Comitè de Representants (configurat per un representant de cada centre de la URL) s’ha votat en primer lloc la presidència del Consell i després s’ha configurat la resta de l’òrgan permanent (vicepresidència, secretaria i tresoreria).

 Alhora s’ha agraït la tasca feta i la dedicació desenvolupada pel Consell d’Estudiants sortint que, durant els darrers dos anys, ha assumit amb gran implicació, cadascú des del seu càrrec, les seves funcions com a representants dels estudiants de la URL. Els seus membres han estat: Joan Molina, IQS-URL (president),Carlota Marzo, Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna-URL (vicepresidenta), Guillem Ángeles, Facultat de Dret ESADE-URL (secretari) i Meritxell Rabassó, FESTS Pere Tarrés (tresorera).♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere