Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’economista Xavier Vives rep el premi Jaime I d’Economía per la seva tasca en aquest camp / IESE

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 L’economista i professor de l’IESE-Universitat de Navarra Xavier Vives ha rebut el premi Jaime I d’Economía per les seves tasques sobre la teoria de l’organització industrial i de les finances i la seva regulació.

  Segons ha informat aquest diumenge l’IESE en un comunicat, la Fundación Premios rey Jaime I reconeix la contribució del també director acadèmic del Public-Private Sector Research Center de l’IESE a la docència, investigació i assessoria al camp de l’economia i les finances.

 Vives és un dels economistes espanyols amb major projecció i experiència internacional i ha estat reconegut amb nombrosos premis professionals per la seva tasca divulgativa i les seves àrees de treball, especialment vinculades als efectes sobre el funcionament dels mercats i les institucions.

 El premi, que compleix aquest any el seu 25 aniversari, ha sigut atorgat entre 200 candidats per un jurat compost per 90 persones, entre les quals es troben vint premis Nobel, i serà lliurat aquest dilluns a les 12.30 hores a la Llotja de València de mans de la Princesa d’Astúries.

 Durant la cerimònia, també s’atorgaran els premis a la Investigació Bàsica a Manel Esteller, a la Investigació Mèdica a Jesús F. San Miguel Izquierdo, a la Protecció del Medi Ambient a Xavier Querol, a les Noves Tecnologies a Antonio González i als Emprenedors a Pedro Espinosa.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere