Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Propietaris i gestors del llegat de Gaudí signen un acord per a preservar-lo

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 Propietaris, gestors, familiars i experts en el llegat d’Antoni Gaudí s’han reunit aquest dissabte a Mataró (Barcelona) per signar un acord en el qual es comprometen a preservar i promoure l’obra de l’arquitecte.

 Ho han fet a la nau de la Cooperativa Obrera Mataronense, la primera construcció de Gaudí, que aquest any celebra els seus 130 anys, per la qual cosa el text s’ha anomenat Declaració de Mataró, segons han informat els organitzadors en un comunicat.

 Entre d’altres, han acudit representants de la Pedrera, la Casa Batlló, la Casa Vicens, la Torre de Bellesguard, el Palau Güell, la Cripta de la Colònia Güell, els Pavellons de la Finca Güell de la Universitat de Barcelona (UB) i el Park Güell.

 També del Col·legi de les Teresianes, la Sagrada Família, Amics de Gaudí, la Càtedra Gaudí de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), els Ajuntaments de Reus i Riudoms (Tarragona) i el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

 L’acte ha estat presidit per l’alcalde de Mataró, Joan Mora; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila; i el comissari de l’any ‘Gaudí Mataró 130’, l’historiador Daniel Giralt-Miracle.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere