Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El tarragoní Xavier Prats, nou director general d’Educació i Cultura de la Comissió Europea

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 La Comissió Europea ha nomenat aquest dimecres Xavier Prats Monné (Tarragona, 1956) com a nou director general d’Educació i Cultura, càrrec que ocuparà a partir de l’1 de gener del 2014.

 Prats és actualment director adjunt en el mateix departament i responsable dels programes de la UE de mobilitat en l’educació i formació –entre els quals hi ha l’Erasmus+ i el Marie Curie– i representa l’Executiu comunitari en el consell de l’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia.

 Amb anterioritat, Prats va ser director d’Ocupació a la Comissió, etapa en la qual les seves responsabilitats van incloure la posada en marxa del Fons d’Adaptació a la Globalització.

 També ha dirigit el Fons Social Europeu i va actuar com a vicecap de gabinet de l’antic vicepresident de l’Executiu comunitari Manuel Marín i d’assessor del comissari Michel Barnier.

 És llicenciat en Antropologia Social per la Universitat Complutense de Madrid; en Economia del Desenvolupament pel Centre Internacional d’Alts Estudis Agronòmics Mediterranis a França; i en Assumptes Europeus pel Col·legi d’Europa a Bèlgica.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere