Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Marató d’innovació de dotze hores, amb el Fòrum CEICS 2013 / URV

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El Fòrum de la Innovació Catalunya Sud, amb el lema “Connectem per crear valor”, organitza InnovAcció, una marató d’innovació de dotze hores, el dimecres 27 de novembre. A més d’aquest activitat, se’n fan d’altres durant deu dies, entre el 25 de novembre i el 4 de desembre.

 El Fòrum CEICS neix amb l’objectiu de convertir-se en un punt de referència anual per unir persones diverses amb un objectiu comú: aprendre i explorar utilitzant noves maneres de relacionar-se.

 L’any passat, durant el Fòrum, ja es van organitzar accions pensades per començar a progressar en les capacitats innovadores del sud de Catalunya. Ara, el programa està centrat en les persones i organitzacions que consideren prioritari innovar per crear valor, sota la coordinació del Campus d’Excel•lència Internacional Catalunya Sud (CEICS), tot explorant nous formats i visualitzant els projectes territorials d’innovació.

 El programa del Fòrum CEICS 2013 inclou l’organització d’una marató d’innovació, el dimecres 27, sota el títol InnovAcció. Durant dotze hores, persones amb sensibilitat creativa interactuaran a l’Espai Tabacalera de Tarragona. A través de diverses activitats, la jornada vol contribuir que els participants facin contactes i trobin oportunitats per crear junts.

 La sessió es planteja com un laboratori de processos que facilita el contacte entre persones amb diferents nivells d’experiència en innovació. Hi ha participants que exposen els seus projectes consolidats i d’altres que expliquen les seves propostes de futur, les quals són debatudes en grup per persones de diferents àmbits professionals. La convocatòria va dirigida a creatius, emprenedors, empresaris, personal amb responsabilitat administrativa, estudiants i professors amb necessitat d’innovar.

 El Fòrum 2013 inclou activitats organitzades per altres col•lectius. Hi ha lloc per a una sessió del projecte Innovant Junts, impulsat també pel CEICS, que té com a objectiu la creació de comunitats d’innovació amb el propòsit d’incrementar la capacitat innovadora de Catalunya, i concretament de les comarques de Tarragona. És el dia 25 de novembre a la seu del Centre de Formació Permanent de la Fundació URV, a Reus.

 El dijous 28, el Centre Tecnològic de Nutrició i Salut convoca una jornada sobre innovació a la indústria agroalimentària, un dels pilars econòmics de les comarques de Tarragona. I el mateix dia, el Hub d’Innovació Catalunya Sud organitza un taller sobre impressió 3D i innovació. L’endemà, divendres, el Vapor Lab de Reus convoca una jornada sobre coworking (cotreball).

 La setmana següent, dilluns 2 de desembre, la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City convoca una trobada MEDIALAB, per tractar els principals potencials dels projectes de ciutat intel•ligent i de Jocs del Mediterrani. La reunió serà a les instal•lacions d’EMATSA i l’assistència a l’acte és per invitació. Per acabar, el dimarts 3 i el dimecres 4 de desembre, la Fundació URV imparteix el curs Lideratge participatiu: arts i pràctiques d’intel•ligència col•lectiva a Reus.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere