Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El projecte ‘El xip multicolor’ guanya un dels premis de l’European Youth Award 2013 / UVic

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

UVic

 El projecte audiovisual El xip multicolor que impulsen cinc estudiants i exestudiants de Comunicació Audiovisual de la FEC, tutelats pels professors Rosa Pons, Arnau Gifreu i Raymond Lagonigro, acaben de guanyar un dels premis de l’European Youth Award (Create your Culture).

 En el seu webdoc interactiu expliquen la història real de Neil Harbisson, un noi que no podia apreciar els colors a causa de l’acromatòpsia que pateix  i que ara ho fa a través d’un eyeborg que converteix les tonalitats en sons.

 La setmana passada els estudiants varen estar a la ciutat austríaca de Graz per rebre la distinció i presentar el projecte davant d’experts de tot el món en l’àmbit digital.
 Neil Harbisson és un jove que pot “escoltar els colors” gràcies a un dispositiu electrònic que porta instal·lat al cos. La seva història i les seves experiències a través d’aquest eyeborg les expliquen Roger Soldevila, Isaac Martínez, Joui Cumeras, Josep Parés i Arnau Costa. La idea de fer aquest webdoc interactiu va sorgir a partir del treball de final de carrera de Comunicació Audiovisual.

 

Per veure  el Webdoc ….. CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere