Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Un nou curs MOOC: “Cambios en el turismo contemporáneo” / UdG

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

És el tercer MOOC (Massive Open Online Course), cursos en xarxa oberts a tothom, que organitza la Universitat de Girona.

 Després de Comunicació Científica 2.0.1 i Història de la Química, en el marc de la plataforma MiriadaX, la Universitat de Girona posa en marxa el curs Cambios en el turismo contemporáneo, a càrrec de la Facultat de Turisme i el Campus d’Excel·lència euromediterrani Turisme i Aigua (e-MTA). Es tracta d’una proposta inèdita que ofereix l’oportunitat de realitzar cursos massius, en obert i a distància i que, en aquest cas, posa èmfasi en les perspectives actuals del fenomen turístic.

 El curs presenta una visió holística del turisme actual, i es tracten casos locals i dinàmiques globals, des de diverses òptiques complementàries i multidisciplinàries. El curs proposa una aproximació a diversos aspectes, com la promoció, la innovació, la realitat augmentada i les TIC, els nous estils de consum, els sistemes de transport, els impactes ambientals, la cultura, el patrimoni i l’urbanisme, entre d’altres.

 La Universitat de Girona, des dels inicis, ha participat activament en la realització i promoció dels MOOC, amb diverses iniciatives i comunicacions de les pròpies experiències.

 

Plataforma del curs … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere