Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UAB acull la jornada Pick up idees 3

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

PickUp3,0

La tercera edició de la PICK UP IDEES es farà a la nostra universitat i té per objectiu fer conèixer a la comunitat universitària l’experiència de la UAB en relació als cursos MOOC (Massive Online Open Courses). La jornada tindrà lloc l’11 de desembre.

 La PICK UP IDEES neix de la voluntat d’oferir un nou format de jornada, que trenqui amb la formalitat i les estructures més tradicionals.

 En aquesta tercera edició és té per objectiu fer conèixer a la comunitat universitària l’experiència de la UAB en relació als cursos MOOC (Massive Online Open Courses)

 La UAB és la primera universitat de tot l’Estat que ofereix cursos MOOC a escala internacional en una plataforma de gran prestigi com és Coursera amb 2,8 milions d’usuaris.

 Durant la jornada es presentaran les funcionalitats docents de Coursera, així com el procés d’elaboració i implementació d’un curs MOOC, emfatitzant en les experiències actuals dels cursos MOOC_UAB ja implementats (Egiptologia i Pre-calculus). Tanmateix, s’obrirà un espai de debat i reflexió entorn l’impacte, les oportunitat i les conseqüències d’aquesta nova modalitat formativa, així com la visió dels estudiants.

 La jornada es farà el dimecres 11 de desembre a la sala d’actes del Rectorat de la UAB, de 9,30 a 14 hores i també es retransmetrà en directe via streaming. Twitter: @Pickupidees3 ♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere