Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat de Girona s’adhereix a la campanya “Entorn sense fum”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

3918adc4-f314-419f-8990-23b51be29b08_b

Les instal·lacions esportives universitàries participen en el missatge que l’Ajuntament i l’Agència de Salut Pública adrecen als ciutadans per aconseguir un entorn més saludable.

 La campanya “Entorn sense fum” a Girona, engegada per l’Ajuntament de Girona i l’Agència de Salut Pública de Catalunya el mes de gener d’aquest any, segueix creixent i ja ha arribat a la Universitat de Girona (UdG).

 Les instal·lacions esportives del Servei d’Esports de la UdG a Montilivi disposen també d’un cartell a l’entrada informant de l’adhesió a la campanya. “L’objectiu és fer salut en millors condicions”, ha ressaltat la regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs. Amb aquesta adhesió, ja són prop de 90 equipaments a la ciutat que formen part d’“Entorn sense fum”. Concretament, a banda dels equipaments esportius de la UdG, s’hi han adherit 33 centres educatius, 28 escoles bressol i llars d’infants, 15 equipaments esportius municipals (inclòs el camp de futbol municipal de Montilivi) i 11 instal·lacions esportives privades (tres equipaments del GEiEG, l’O2 Centre Wellness, el Club Tennis Girona, el Pàdel Girona, el Club Esportiu Vedruna, la UE La Salle, el Maristes Girona, el Montessori-Palau i el Bell-lloc del Pla).

 La normativa del tabac no prohibeix fumar en els espais a l’aire lliure de les instal·lacions esportives, ni tampoc a les portes d’entrada d’aquestes instal·lacions, per això, també s’ha decidit dur a terme aquesta campanya per recomanar que s’eviti fumar en aquests espais i sensibilitzar dels riscos del fum ambiental del tabac, a més de reduir la visibilitat de la conducta fumadora. Tot i això, en algunes instal·lacions esportives ja hi ha normés d’ús que van més enllà de la normativa del tabac i està prohibit fumar a l’aire lliure dins del recinte, però no als seus accessos immediats.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere