Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Oberta la convocatòria del XVII Concurs de Cartells de la Universitat d’Estiu de la UdL

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

udl

 El termini de presentació de treballs finalitza el 10 de febrer de 2014, la dotació del premi és de 1.000 euros (tributs inclosos) i el concurs està obert a tothom que es vulgui presentar. 

 

Bases del concurs de cartells

1. El Vicerectorat d’Activitats Culturals i Projecció Universitària de la Universitat de Lleida convoca el dissetè concurs de cartells per anunciar l’edició de l’any 2014 de la Universitat d’Estiu de la Universitat de Lleida. El concurs és adreçat a tothom que hi vulgui participar. 
2. Condicions que han de complir les obres:

a. Les obres presentades han de ser originals i inèdites. 
b. Els originals han de ser aptes per a la reproducció en quadricomia (tots els colors). 
c. S’haurà de presentar l’original de cartell i caldrà, també, presentar l’original de la portada dels fullets informatius dels cursos amb les mides següents: 

  • El cartell ha de ser de 60 cm. d’alt per 30 cm. d’ample, i s’ha de fer en sentit vertical.
  • La portada dels fullets informatius dels cursos ha de ser de 15 cm. d’alt per 15 cm. d’ample.
  • La portada dels fullets ha de ser una adaptació del cartell al format quadrat.

d. Les obres han de presentar-se muntades sobre un suport de cartró ploma, les mesures del qual no podran superar les del cartell ni les dels fullets. 
e. El cartell i la portada del fullets informatius s’han de presentar per separat. 
f. S’hi ha d’incloure el text següent: 

Universitat de Lleida
Estiu 2014
Lleida-La Seu d’Urgell
Del 30 de juny al 30 de juliol de 2014

 

g. S’ha d’incorporar en un lloc clarament visible el logotip de la Universitat d’Estiu de la UdL, respectant-ne els colors i el format. El logotip ha de complir la normativa d’imatge de la Universitat de Lleida (instruccions). 
h. En el cas que el cartell guanyador inclogui una imatge fotogràfica, caldrà adjuntar-hi l’original.
 

3. S’estableix un premi únic de 1.000 euros, tributs inclosos. 

4. Els originals hauran de presentar-se amb un lema identificatiu escrit al darrere. Hauran d’anar acompanyats d’un sobre tancat, a l’interior del qual hi hauran de constar el nom i els cognoms, l’adreça i el telèfon de l’autor. A l’exterior hi haurà de constar el lema escollit. 

5. Les obres podran presentar-se fins a les 14 hores del dia 10 de febrer de 2014. Els treballs hauran de presentar-se, lliures de despeses, a la
 

Universitat de Lleida 
Oficina de la Universitat d’Estiu
Campus de Cappont. Edifici Polivalent
C/ Jaume II, 71
 

25001 Lleida 
Tel. 973 70 33 90

6. La comissió encarregada de seleccionar l’obra estarà integrada per representats de la Universitat de Lleida i per professionals del món de les arts. La resolució del concurs es farà pública durant la primera quinzena del mes de març de 2014, i serà inapel·lable. El premi podrà ser declarat desert. 

7. La Universitat tindrà cura en el tractament de les obres presentades, però no es farà responsable de cap incident o accident que puguin sofrir. 

8. L’original que resulti guanyador quedarà en propietat de la Universitat de Lleida, que en farà l’ús que cregui convenient per a la difusió de l’edició de 2014 de la Universitat d’Estiu. 

9.
 Les obres que no resultin premiades podran ser recollides a l’Oficina de la Universitat d’Estiu a partir de la primera quinzena d’abril. Passat dos mesos des de la concessió dels premis, els originals que no hagin estat recollits quedaran a disposició de la UdL. 

10. Prendre part en el concurs pressuposa acceptar aquestes bases. Qualsevol dubte sobre la interpretació d’aquestes bases serà resolt per la comissió, i les seues decisions seran inapel·lables.
 

Per  a més informació …. CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere