Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

José Luis Marzo, nomenat catedràtic adjunt de la Kansas State University / UdG

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

L’investigador de l’Institut d’Informàtica i Aplicacions (IIiA) de la Universitat de Girona va iniciar fa uns anys una col·laboració amb aquesta universitat nord-americana per treballar de forma complementària en el camp de les epidèmies en les xarxes.

 L’investigador de l’Institut d’Informàtica i Aplicacions (IIiA) de la Universitat de Girona (UdG) José Luis Marzo, amb una dilatada trajectòria investigadora a les seves espatlles, ha estat nomenat catedràtic adjunt del Departament d’Enginyeria Elèctrica i Informàtica de la Kansas State University (KSU), als Estats Units, fruit d’una col·laboració duta a terme en els darrers anys amb Caterina Scoglio, catedràtica de la KSU i membre del Sunflower Networking Group (SNG).

 Durant els pròxims tres anys, l’investigador de la UdG farà estades de recerca a la KSU i, com que a partir d’ara ja formarà part de la comunitat acadèmica nord-americana, tindrà accés als fons institucions d’aquell país que financen projectes de R+D+i en el seu àmbit. Marzo, que codirigeix el grup de recerca BCDS, treballa principalment en tres grans línies de recerca: les xarxes d’ordinadors de banda ampla, internet de les coses i la telemedicina.

 Col·laboració

 Com que BCDS i SNG comparteixen el mateix objectiu de recerca, les epidèmies en les xarxes, fa un temps van prendre la decisió de treballar de forma complementària aprofitant l’experiència de BCDS en la robustesa de xarxes en escenaris de fallades múltiples i l’ampli coneixement de SNG en models matemàtics de propagació d’epidèmies.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere