Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La URV de Tarragona detecta tres casos de galteres en dos dels seus centres

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 galteres

 La Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona ha detectat 3 casos de galteres a la Facultat d’Educació i Psicologia en el campus Sescelades i a la Facultat de Turisme i Geografia en el campus Vila-seca, segons ha informat el centre en un comunicat.

 L’Agència Pública de Salut de Catalunya ha fet una recomanació preventiva a la comunitat educativa d’aquests centres, per la qual cosa la universitat ha distribuït pamflets informatius entre els estudiants, on es dóna informació sobre la malaltia i es recomana vacunar-se de manera preventiva.

 La universitat ha assegurat que es tracta d’una incidència localitzada i limitada que no afecta l’activitat regular dels centres més enllà de la informació del risc i les recomanacions preventives.

 

L’Agència de Salut Pública assegura que l’episodi de galteres de la URV ha estat “casual”

 L’Agència de Salut Pública de Catalunya considera “casual” els tres casos de galteres detectats en dos centres de la URV. Segons el director de l’organisme a la regió del Camp de Tarragona, Joan Guix, el fet que els afectats es localitzessin en dos campus allunyats, durant la primera quinzena de novembre i no se n’hagin detectat de nous des de llavors, descartaria que el virus s’hagi expandit. “Hem tingut la casualitat que s’hagin produït aquests casos en facultats no separades”, ha apuntat. L’Agència va recomanar que les persones que haguessin estat en contacte directe i proper amb els malalts acudissin al metge per revisar el seu calendari de vacunació i determinar si es requeria aplicar-la de nou.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere