Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Presentació de “UVic Alumni”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

alumni

Abel Conill afirma que “la UVic Alumni se centrarà a potenciar l’ocupabilitat i l’emprenedoria”

 Va tenir lloc a Casa de Convalescència la presentació  (3/12/2013) en societat de l’associació d’antics estudiants UVic Alumni. Davant d’un centenar de persones, el seu president, l’empresari Abel Conill, va presentar els objectius estratègics de la nova associació en un acte presidit pel rector de la Universitat de Vic, Jordi Montaña, que comptà amb la presència del tinent alcalde de l’Ajuntament de Vic, patró de la FUB i president de Creacció, Josep Arimany, la directora del servei de Carreres Professionals de la UVic, Imma Casaramona; i de Ricard Aceves i Jordi Rosanes, en qualitat d’exestudiants de la Universitat de Vic.

 Ricard Torrents, primer rector de la Universitat de Vic i actual president del Consell Consultiu, anunciava que “l’associació s’inscriu en el ple procés fundacional de la Universitat de Vic”, ja que avui en dia no s’entén cap organització universitària de prestigi que no tingui al seu darrere una associació d’exestudiants que li doni suport, tot  afirmant que “les bones universitats les fan els bons estudiants”.

 Una associació, deien  Ricard Aceves i Jordi Rosanes, que a més d’oferir serveis i avantatges als seus associats “ha de reforçar el sentiment de pertinença,  teixir lligams i cuidar el sentiment d’orgull de formar part de la UVic”. Dos dels serveis que ja ofereix l’associació són el d’ocupabilitat, a través del Servei de Carreres Professionals de la UVic i el d’emprenedoria, a través de la Unitat d’Emprenedoria, que refermen el compromís de la Universitat de Vic per vetllar per l’ocupació dels seus exestudiants, tal com va assenyalar Imma Casaramona. Altres serveis que oferirà l’associació són descomptes en formació continuada i idiomes, descomptes comercials i serveis universitaris.

 

 Abel Conill calculava que actualment hi ha unes 15.000 persones que han passat per la Universitat de Vic i que es troben escampades per tot el món. Un dels objectius que es proposa la junta és arribar al miler d’associats en un any.
Josep Arimany, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vic i president de Creacció, va felicitar per el nou pas endavant que suposa per Vic la creació de l’associació UVic Alumni “ja que dóna fortalesa a la Universitat de Vic i alhora a la ciutat”. També va anunciar l’Ajuntament està enllestint els tràmits per fer un decret perquè Vic sigui considerada oficialment “ciutat universitària”.

 El rector va cloure l’acte afirmant que tot i la independència d’UVic Alumni, la Universitat treballarà colze a colze amb l’associació, ja que ambdues es necessiten i es reforcen mútuament.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere