Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Impuls a la internacionalització de la UdG amb la signatura d’un conveni amb la Fundació Institut Confuci

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La UdG ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Institut Confuci de Barcelona. L’objecte del conveni és la col·laboració i preparació d’activitats culturals i docents en llengua xinesa, en l’àmbit d’influència de la Universitat.

 La Fundació Institut Confuci de Barcelona (FCIB) és una institució constituïda per la Casa Àsia, la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat d’Estudis Estrangers de Beijing, Xina, a la qual, amb la signatura del conveni, se suma la Universitat de Girona. La FCIB és una entitat sense ànim de lucre, la finalitat de la qual, és difondre la llengua i la cultura xineses a Catalunya.

 Ambdues institucions s’han compromès a treballar de manera conjunta en la programació d’activitats culturals i docents que tinguin com a objectiu l’aprenentatge de la llengua xinesa entre la comunitat universitària. En aquest sentit, la UdG impartirà classes de xinès d’acord amb el programa, el sistema educatiu i el pla d’estudis de l’Institut Confuci, que assumirà la formació dels professors de llengua xinesa i el seu reciclatge i oferirà el material necessari per a la formació i la pràctica docent. Les parts, a més, reconeixen com a únic examen oficial de llengua xinesa l’HSK, que gestiona i ofereix el FICB, en representació de l’Hanban.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere