Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’Escola d’Arquitectura de Barcelona ret homenatge a Antoni de Moragas i Antoni Bonet als 100 anys del seu naixement / UPC

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

cartells-jornades-Moragas-Bonet-web

 L’any 2013 es commemoren els centenaris del naixement de grans arquitectes com Antoni Bonet Castellana, Josep Antoni Coderch, Miguel Fisac, Antoni de Moragas, Josep Pratmarsó, o Alejandro de la Sota, entre d’altres. L’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) de la Universitat Politècnica de Catalunya • BarcelonaTech (UPC) se suma als actes commemoratius d’aquests centenaris amb dues jornades dedicades als arquitectes Antoni de Moragas i Antoni Bonet, que tindran lloc els dies 10 i l’11 de desembre, respectivament.

En el marc dels actes commemoratius del centenari del naixement d’alguns dels grans arquitectes catalans, l’ETSAB de la UPC, organitza, conjuntament amb l’associació Foment de les Arts i del Disseny (FAD) i amb la col•laboració de diversos membres del professorat i d’altres institucions, les jornades Antoni de Moragas i Antoni Bonet, que tindran lloc els dies 10 i l’11 de desembre, respectivament, a la sala d’actes de l’Escola (Av. Diagonal, 649, Barcelona).

 Amb aquestes jornades, obertes a l’estudiantat i al públic en general, els organitzadors volen fer una reflexió i un debat sobre la trajectòria i la influencia d’aquests arquitectes. Per fer-ho, compten amb la participació de professionals de gran prestigi vinculats a l’arquitectura i el disseny. 

 La jornada dedicada a l’arquitecte i dissenyador català Antoni de Moragas i Gallissà (Barcelona, 1913-1985), que tindrà lloc dimarts, 10 de desembre, a les 12 hores, comptarà amb les intervencions principals del poeta, crític d’art, historiador, traductor i assagista Pepe Corredor-Matheos; del crític i historiador de l’art català, Daniel Giralt-Miracle; de l’arquitecte Antoni de Moragas i Spa, continuador de la línia arquitectònica d’Antoni de Moragas Gallissà, i del dissenyador industrial André Ricard, fundador, juntament amb Antoni de Moragas, de l’Associació de Disseny Industrial (ADI), vinculada també al FAD.

 L’endemà, dia 11 de desembre, a les 16 hores, la jornada dedicada a l’arquitecte, urbanista i dissenyador català Antoni Bonet (Barcelona, 1913-1989) comptarà amb les ponències dels arquitectes Fernando Álvarez, Juan Fernando, Ricardo Flores i Jordi Roig.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere