Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UVic acull la segona edició del congrés INNO4AGEING

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

INNO4AGEING_POSTER

 Els propers dies 12 i 13 de desembre tindrà lloc a l’Aula Magna de la Universitat de Vic la segona edició del congrés INNO4AGEING, un punt de trobada internacional en temàtica d’envelliment actiu, dedicat a maximitzar les oportunitats d’innovar en aquest camp i a oferir al mercat noves solucions de valor afegit en R+D+i.

 Promoguda pel Parc de Salut, des del seu suport a les iniciatives europees en innovació i envelliment actiu, l’INNO4AGEING és un congrés organitzat per XISCAT –la primera xarxa de centres hospitalaris, mèdics i sociosanitaris de Catalunya que impulsa projectes d’R+D+i d’aplicació a la salut humana– i la Fundació d’Osona per a la Recerca i l’Educació Sanitàries (FORES), que compta amb la col·laboració del Consorci Hospitalari de Vic i de la Universitat de Vic.

 Durant els dos dies, i des d’una perspectiva internacional, s’oferiran ponències i debats en temàtiques punteres per a la innovació i l’envelliment actiu, a més d’un espai d’exposició de pòsters científics, prototips, resultats innovadors i productes empresarials. Un complet programa que girarà al voltant de les línies prioritàries que ha fixat Europa en termes d’innovació medicosanitària, entorn saludable i millora de la qualitat de vida de la població envellida, i que reunirà a la capital d’Osona representants d’empreses, centres tecnològics, universitats, emprenedors i tot tipus de professionals del sector mèdic i sociosanitari. Es preveu que hi participaran unes 200 persones, entre ponents i assistents.

 El congrés contempla una trobada paral·lela, el Seminari Wider de projectes europeus sobre habitatge intel·ligent, i la presència de l’investigador canadenc Habib Chaudury, precursor dels models d’atenció basats en el pacient.♦

 Programa detallat … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere