Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

4 biblioteques de la Universitat Ramon Llull han participat en la Olimpíada Solidària de l’Estudi: Avui cloenda

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

OlimpiadaSolidaria2013

Es tracta d’un projecte solidari, organitzat per l’Asociación para las Naciones Unides en España (ANUE), que transforma les hores d’estudi dels alumnes en diners en metàl·lic per donar suport a projectes educatius i, més en concret, d’Haití.

 Una vegada més, quatre biblioteques de la Universitat Ramon Llull (Biblioteca Episcopal del Seminari de Barcelona – Facultat de Filosofia, Escola Superior de Disseny ESDi -centre adscrit a la URL-, TSI Turisme Sant Ignasi i Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna) han participat en l’Olimpíada Solidària d’Estudi, un projecte solidari, organitzat per l’Associació de Nacions Unides a Espanya ANUE, que permet recollir, a partir de les hores d’estudi dels estudiants, un import equivalent en euros que es destina a donar suport a escoles d’Haití devastades pel terratrèmol que va assolar el país l’any 2010.

 Aquestes biblioteques participen activament en aquest projecte des de l’any 2010. Enguany el resultat obtingut ha estat d’un total de 3.424 hores d’estudi, que s’han transformat en 3.424 d’euros que s’aportaran a l’esmentat projecte.

 Avui dia 12 de desembre tindrà lloc l’acte de cloenda d’aquesta edició de l’Olimpiada, que se celebrarà a les 13:30 h a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna-URL (Padilla, 326-332. Barcelona).♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere