Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El nou rector de la UdG, Sergi Bonet: “La universitat no ha de ser una màquina de fer graduats sinó pensadors lliures, crítics i solidaris”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 4161425_0

 Sergi Bonet és des d’aquest dimecres el nou rector de la Universitat de Girona. Després de vèncer àmpliament el seu contrincant, Quim de Ciurana, Bonet ha pres possessió del càrrec comprometent-se a treballar perquè la UdG guanyi autonomia, focalitzi els esforços en aquells àmbits en que excel·leix i també tingui més vocació de servei públic. “La universitat no ha de ser una màquina de crear graduats o publicar articles sinó un indret per formar pensadors lliures, crítics i solidaris”, ha manifestat durant el seu discurs. Bonet no vol que cap “bon estudiant” quedi fora de la universitat per qüestions econòmiques i ha demanat al Govern que deixi a les universitats més marge per prendre decisions.

Per la transcendència de les reflexions del nou Rector, properament LO CAMPUS DIARI publicarem integra el seu discurs de presa de possessió amb una anàlisi.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere