Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La URV participa en l’estudi europeu de les conseqüències dels desnonaments

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 Desahucio gran

La Universitat Rovira i Virgili, juntament amb National University of Galway, FEANTSA i Human European Consultancy, coordinaran el primer estudi oficial de la Comissió Europea en relació a la promoció del dret a l’habitatge als països membres i les conseqüències dels desnonaments.

 La proposta ha estat la guanyadora de la convocatòria de la Direcció General de Treball, Assumptes Socials i Inclusió de la Comissió Europea, està dotada amb un milió d’euros, i persegueix analitzar les causes socials, econòmiques i financeres de la crisi, en l’origen de la qual està la bombolla immobiliària; la seva realitat actual, les seves conseqüències i les solucions proposades a cada país membre.

URV

 Sergio Nasarre, catedràtic de Dret civil de la Universitat i responsable del grup de recerca d’Accés a l’Habitatge, forma part del comitè de coordinació del projecte. S’encarregarà de la supervisió dels treballs dels països de l’arc mediterrani, els més afectats per la crisi, i serà l’autor de l’informe oficial per a Espanya.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere