Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

oferta oberta a tothom

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

OFERTA de TREBALL a la revista LO CAMPUS, al diari digital LO CAMPUS DIARI i a la nova publicació en anglès “TUS, The University Student”

BUSQUEM : 1 Comercial de Publicitat

Descripció de l’oferta: 

Venedor de publicitat  per a les publicacions de paper i digitals de LO CAMPUSLO CAMPUS DIARI i “TUS, The University Student”.

Requisits: Tenir do de paraula amb capacitat d’aguantar visites amb potencials clients i aguantar professionalment vendes negatives. Caràcter fort, maneres suaus i molta moral.

Acceptar participar en unes xerrades per reciclar-se en vendes de publicitat, màrqueting, periodisme universitari i coneixements sobre l’associacionisme i l’univers LO CAMPUS..

Lloc de treball: Treball fora de la redacció amb suport administratiu des de la redacció. No cal residir a Lleida (on hi ha la redacció), es pot treballar des de qualsevol indret dels Països Catalans.

Tipus de contracte: Treball a comissió amb regim de freelance i/o Autònom.Comissions molt altes com incentiu de l’oferta de treball.

 

– Enviar currículum amb escrit de presentació, especificant les qualitats que el candidat/candidata creu que té per l’oferta de treball a la que es presenta, independentment de títols i experiència.

– Enviar via e-mail la documentació a l’adreça:   comercial@locampus.cat
– El termini de presentació acaba el 15 de gener de 2014.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere