Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

ESADE llança una nova web centrada en l’Amèrica Llatina / URL

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 esade

 Amb vista a incrementar la presència directa a la regió llatinoamericana, ESADE ha llançat una nova web centrada en l’Amèrica Llatina i la creació d’un ecosistema que afavoreixi la formació d’alt nivell a la regió. Amb aquesta web, ESADE fa un pas més en la seva estratègia de creixement al continent americà.

 Des de setembre de 2013, ESADE és present arreu del territori americà amb cinc directors regionals: José Miguel Hartasánchez a Mèxic DF, Emilio del Castillo a Bogotà, Andrea Asencios a Lima, Xavier Sánchez Casademunt a São Paulo i Alejandro Bernhardt a Buenos Aires. Aquests cinc directors estratègics, junt amb la nova web, faran augmentar la capacitat d’ESADE d’entendre les necessitats formatives de la regió, tant en forma de programes executius, MBA i universitaris, com de serveis de desenvolupament professional.

 Preferida pels estudiants llatinoamericans

 Com ho indica un recent article publicat pel New York Times, ESADE és una de les escoles de negocis preferides pels estudiants llatinoamericans. A més a més, i tenint en compte que un 19% dels graduats del curs actual procedeix d’Amèrica Llatina, ESADE acaba de llançar un programa d’estudis anomenat “Doing Business in Latin America”. Seguint aquesta línia, el programa MBA de ESADE, que fins ara s’impartia només en anglès, oferirà un curs full-time en espanyol.

 Les arrels d’ESADE a l’Amèrica Llatina

 ESADE ha estat present a l’Amèrica Llatina des que es va fundar, ara fa més de 55 anys. Actualment, ESADE té una comunitat molt extensa de partners a la regió. Col·labora amb les millors universitats del continent i ha impartit cursos en diversos països, oferint una formació directiva de primer nivell: programes open i programes custom innovadors, capaços de generar impacte en els directius i en les seves empreses des del primer dia.

 Els seus programes més destacats, especialment el Full-Time MBA, sempre han tingut un nombre significatiu de participants procedents de l’Amèrica Llatina. Actualment, centenars d’antics alumnes d’ESADE estan treballant al continent i arreu del món.♦

 

Per veure el nou Web…. CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere