Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat de València i l’Ajuntament acorden implantar a Ontinyent els estudis d’Educació Física en 2014/2015

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Universitat de València, l’Ajuntament d’Ontinyent i la Fundació Universitària Campus Ontinyent han signat aquest dimarts el conveni que permetrà oferir la titulació d’Educació Física en la ciutat de la Vall d’Albaida en el curs 2014/2015. Serà el tercer títol universitari (juntament amb Magisteri i Administració i Direcció d’Empreses) que s’impartisca a Ontinyent.

 En la signatura del conveni estaven presents el rector Esteban Morcillo; la vicerectora d’Estudis, Maria Vicenta Mestre; el delegat del Rector per als Estudiants, Daniel González Serisola; l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; el secretari de la Fundació universitària Campus Ontinyent i president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, i el regidor d’Educació, Pepe Pla. 

 En el conveni s’estableix que la Fundació Campus Ontinyent complementarà el cost de la implantació de la nova titulació amb els seus recursos ordinaris. La Universitat posarà en marxa el títol amb personal propi, mentre que el professorat associat necessari per a impartir algunes assignatures serà finançat per la Fundació durant un període de quatre anys. 

 El rector Esteban Morcillo ha destacat el compromís de la Universitat amb el territori, així com l’aposta de la institució per Ontinyent. “La inversió en marxa amb el nou edifici millorarà les condicions docents, al mateix temps que facilitarà la incorporació de noves titulacions, com ara la de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport”, ha manifestat el rector. I ha afegit: “Implantar una nova titulació en un context com l’actual demostra el compromís de la Universitat amb Ontinyent, reafirmada per un acord del Consell de Govern, i que ha estat possible gràcies a l’acord de les tres institucions signatàries”. 

 L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha agraït al rector l’esforç de la Universitat de València i ha declarat: “Hi ha moltes maneres de plantejar l’eixida de la crisi, però a Ontinyent hem apostat des d’un principi per una administració eficient dels recursos i incentivar la formació de les persones com a base sòlida per a construir el futur”. 

 Cal recordar que en les enquestes realitzades en els últims anys sobre les preferències dels alumnes de Batxillerat de les poblacions properes a Ontinyent queda de manifest que el grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport és el tercer més demandat després de Magisteri Infantil i ADE, que ja s’imparteixen en la ciutat amb èxit. 

 El regidor d’Educació, Pepe Pla, ha destacat que el conveni es constata la idoneïtat de les instal·lacions esportives del Poliesportiu de la ciutat, “una idoneïtat que ja ens va ser ratificada pel degà de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de la Universitat, Vicente Añó”. 

 El secretari de la Fundació i president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, per la seua banda, ha ressaltat que la inversió en estudis universitaris “és estratègica i de futur”.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere