Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Analitzen la mobilitat i la remuneració del personal docent / ACUP

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Foto Pere Virgili

El proper 13 de gener, l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) organitza el seminari “El personal docent i investigador a Catalunya. Mobilitat, atracció de talent i sistemes retributius”. La jornada es desenvoluparà entre les 10 i les 14 h a UAB Casa Convalescència (C. Sant Antoni Maria Claret, 171. Barcelona) i servirà per analitzar les retribucions del PDI a les universitats catalanes a partir d’un informe de l’ACUP sobre el tema, així com per comparar la situació amb la de la resta del món.

 Ferran Sancho, rector de la Universitat Autònoma de Barcelona i president de l’ACUP, obrirà el seminari amb unes paraules de benvinguda. Tot seguit, tindrà lloc la primera de les tres sessions de la jornada, titulada “‘Paying the professorate’: estudi sobre les remuneracions del personal docent i investigador a nivell global. Estudiant el cas de Catalunya”. Hi intervindran Iván Pacheco, investigador per a l’estudi internacional “Paying the professorate” del Boston College (EUA), i Josep Maria Vilalta, secretari executiu de l’ACUP.

 A les 11,30 h, després d’una pausa, la segona sessió del seminari versarà sobre mobilitat entre acadèmia i sector industrial del PDI, i comptarà amb la intervenció de Martin Finkelstein, professor de la Seton Hall University (EUA). Finalment, a les 12,15 h, la darrera sessió se centrarà en la mobilitat internacional del PDI, i hi parlaran Irina Ferencz, responsable política de l’Academic Cooperation Association (Brussel·les), i Jordi Caballé, professor del Departament d’Economia i d’Història Econòmica de la UAB. Per tancar la trobada, a les 14 h, oferirà unes paraules de cloenda Antoni Castellà, secretari d’Universitats i Recerca de la Generalitat.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere