Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Jordi Codina, comença avui com a nou gerent de la Universitat de Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

JCodina_4187

 Després de ser nomenat oficialment la setmana passada com a nou gerent de la Universitat de Barcelona, Jordi Codina i Sans, avui dilluns comença la seva nova tasca i s’incorporarà al seu nou despatx.

 

Qui és el gerent Codina?

 Jordi Codina i Sans és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i ha estat gerent de la Universitat de Vic del 2010 al 2013. La seva activitat laboral es va iniciar el 1965, quan tot just tenia catorze anys. Codina va compaginar des de llavors els estudis amb la feina. L’any 1979 va començar la seva etapa professional com a metge. Primer, formant-se com a nefròleg, i després, com a adjunt de l’especialitat.

 Des del 1986, ha compaginat l’activitat professional amb la docència a ESADE Barcelona com a professor col·laborador del Departament de Finances i Control de Gestió i com a professor al Centre de Desenvolupament Directiu d’ESADE (actualment, Executive Education).

 Dins del Grup L’Aliança MPS va desenvolupar el procés de filialització i transformació de la firma en hòlding empresarial, i com a director gerent en el Grup Hospitalari Quirón va definir el posicionament estratègic i de mercat del centre, el pla de negoci i el desenvolupament del nou hospital de Barcelona fins que es va posar en marxa a primers del 2006.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere