Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Govern convoca 568 beques a estudiants de màster i doctorat per fer suport docent

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

baixa

 El Govern ha convocat 568 beques a estudiants de màster i doctorat per fer tasques de suport docent en les universitats públiques i a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), ha informat aquest divendres la Secretaria d’Universitats i Investigació de la Generalitat en un comunicat.

 La convocatòria, dotada amb 861.000 euros, dóna compliment a un dels eixos del nou model universitari català impulsat pel Govern amb la finalitat d'”homologar el sistema universitari català amb les millors pràctiques de les universitats europees d’excel·lència”, i en la línia de les recomanacions de l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES).

 Les beques –una ajuda de 406 euros per estudiant pagada amb els recursos recaptats per l’increment de preus públics dels graus– tenen una durada màxima de quatre mesos i es desenvolupen durant el segon semestre o el tercer trimestre d’aquest curs.

 Aquestes ajudes, que poden sol·licitar-se a través del web ‘www.gencat.cat/ovt‘ fins al 22 de gener, tenen dues modalitats: les beques per a estudiants de màsters oficials en universitats públiques del sistema català i de la UOC, i beques per a estudiants predoctorals.

 Les tasques docents dels beneficiaris corresponen al reforç d’activitats acadèmiques en grups de pràctiques i seminaris, el seguiment de tasques acadèmics, atenció i suport als estudiants, i suport en l’elaboració de materials docents.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere