Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La principal xarxa d’escoles de negocis llatinoamericanes tria ESADE per celebrar la seva pròxima assemblea anual / URL

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Imagen1

El Consejo Latinoamericano de Escuelas de Administración (CLADEA) reunirà al campus d’ESADE els principals degans d’escoles de negocis del subcontinent

 El Consejo Latinoamericano de Escuelas de Administración (CLADEA), considerada la principal xarxa d’escoles de negocis llatinoamericanes, ha anunciat que ha decidit organitzar la seva pròxima assemblea anual al campus d’ESADE a Barcelona, del 3 al 5 de setembre de 2014. La cita representa la trobada anual més important de degans i màxims dirigents d’escoles de negocis llatinoamericanes.

 Per a aquesta ocasió, s’ha triat el lema “Leading a global world. Latin America and Europe, new connections”. “No es una cita casual¿, opina Alfons Sauquet, degà d’ESADE Business School, que veu la pròxima assemblea de CLADEA al campus d’ESADE com “la confirmació que les escoles de negocis del subcontinent volen participar del lideratge global i consideren prioritari reforçar els vincles amb Europa, i amb Espanya en particular”.

 Després de les convocatòries anteriors al Brasil (Rio de Janeiro), Perú (Lima) o Colòmbia (Cartagena de Indias), l’Assemblea Anual de CLADEA es tornarà a fer en una capital europea i s’estima que hi participaran més de 400 acadèmics. Al llarg de tres dies, s’organitzaran sessions plenàries sobre geopolítica, amb la participació de Javier Solana, president d’ESADEgeo, o panels de discussió per interpretar l’auge de les empreses multillatines, amb el professor d’ESADE Javier Santiso.

 Actualment, CLADEA té més de 202 institucions afiliades, que pertanyen a 30 països de l’Amèrica Llatina, l’Amèrica del Nord i Europa. Segons Roberto Solano, president de CLADEA, “la pròxima assemblea de CLADEA oferirà l’entorn ideal per comprendre el procés de la globalització, en què els pesos regionals han variat i les aliances estratègiques i la cooperació entre iguals cada vegada són més freqüents. Per això, CLADEA 2014 marcarà una nova fita en l’estratègia de relacions internacionals de les escoles de negocis llatinoamericanes que, sens dubte, sabrem aprofitar”.

 Segons Alfons Sauquet, “la possibilitat d’organitzar l’Assemblea Anual de CLADEA al nostre campus coincideix amb la voluntat d’ESADE de reforçar els vincles amb l’Amèrica Llatina a través d’un nou pla d’expansió a la zona, amb presència en ciutats clau, més aliances amb institucions de prestigi i el llançament de nous programes per a un mercat en expansió”.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere