Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Professors de la Chinese University of Hong Kong i de la University of Tasmania docents a la UdG

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

girona

Professors de la Chinese University of Hong Kong i de la University of Tasmania assisteixen a la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona per impartir un seminari sobre el turisme sostenible

Els professors Fung Mei Sarah Li i Trevor Harvey Boyd Sofield, de la Chinese University of Hong Kong i la University of Tasmania, respectivament, imparteixen docència a la Facultat de Turisme, en el marc del màster Erasmus Mundus, sobre la gestió de xarxes turístiques i governança de la destinació turística.

 Els professor Fung Mei Sarah Li, de la Chinese University of Hong Kong, i  Trevor Harvey Boyd Sofield, de la University of Tasmania, imparteixen docència sobre la gestió de xarxes turístiques i governança de les destinacions als alumnes del EMTM.

 L’assignatura, anomenada Partnership and Network Management in Tourism, consta de diverses conferències desenvolupades per experts en la temàtica de la governança de les destinacions turístiques. A grans trets, la intervenció dels investigadors destaca les oportunitats que planteja el turisme en l’àmbit del desenvolupament i la seva creixent incidència.

 Cal tenir en compte que tant la Chinese University of Hong Kong com la University of Tasmania són dos centres universitaris de referència internacional en l’àmbit del turisme i la recerca investigadora. Així doncs, la visita dels dos investigadors posa de manifest la creixent incidència del turisme i les oportunitats que planteja per les comunitats receptores.

 Una de les principals obres del doctor Trevor Harvey Boyd Sofield, s’anomena Tourism as sustainable development for indigenous communities: a study of the concept of empowerment. Al seu torn, la doctora Fung Mei Sarah Li és l’autora de l’obra Chinese Common Knowledge, Tourism And Natural Landscapes.

 La visita dels dos investigadors permet incrementar la col·laboració entre universitats i afavorir l’intercanvi de coneixement entre docents i alumnes a escala internacional.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere