Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

III Edició del Curs de Muntatge Audiovisual / UAO CEU

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Foto-anunci-Curs1

 La Universitat Abat Oliba CEU, Centre Autoritzat Apple per a l’Educació des de 2011, acollirà per tercer any consecutiu el Curs en Edició i Muntatge Audiovisual a partir del dia 3 de febrer amb novetats respecte a les edicions anteriors.

 Aquest any el curs s’ofereix en dos itineraris: periodístic i artístic. D’aquesta manera, els estudiants podran orientar el seu aprenentatge al seu futur professional aprofitant l’experiència dels professors certificats com Trainer en Final Cut Pro per Apple Spain, Marc LLabina i Alfonso Freire.

 En tots dos itineraris els alumnes coneixeran el funcionament de Final Cut Pro, aprenent els fluxos de treball propis del programa i complementant-ho amb hores pràctiques de rodatge. A més a més, en cada modalitat, s’impartiran classes pròpies dirigides a la professió pròpia de l’itinerari. D’aquesta manera, en el periodístic, els alumnes aprendran a gravar i editar un stand up, aplicar un chroma o a presentar informatius en un plató amb l’ús d’un teleprompter.

 D’altra banda, en l’itinerari artístic els alumnes aprenderan a dominar la tècnica del fotomontaje, usar màscares, aplicar efectes per aconseguir l’estètica cinematogràfica i fins i tot s’iniciaran al món de la composició i els efectes visuals mitjançant els programari Final Cut Pro i After Effects.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere