Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Grup Planeta compra el 70% de la universitat en línia VIU per quatre milions d’euros

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Imagen1

 Grup Planeta ha anunciat la compra del 70% de la universitat en línia VIU “Valencian International University”, després d’un acord formalitzat aquest divendres amb la Generalitat Valenciana, ha informat en un comunicat; l’import de l’adquisició ha estat de quatre milions d’euros, han explicat fonts pròximes a l’operació.

 Amb aquesta compra, Planeta preveu “reforçar la capacitat d’expansió internacional de la universitat” i completar l’oferta de la Divisió de Formació del Grup Planeta a l’àmbit universitari.

 La Generalitat Valenciana, titular del centre, va decidir posar-ho en venda, i Grup Planeta es va presentar com a únic candidat amb oferta en ferm.

 VIU, que té uns 1.500 alumnes, realitza cursos de Grau d’Economia, Dret, Psicologia, Administració d’Empreses, Educació primària i Educació Infantil, entre d’altres, així com múltiples màsters oficials.

 A l’àmbit de la formació, Planeta ja comptava fins ara amb dues escoles de negoci: EAE Business School, que està situada entre les quatre primeres d’Espanya, i OBS, que opera exclusivament a través d’internet i ha estat reconeguda per Financial Times com una de les millors escoles de negoci en línia del món.

 També ofereix cursos de formació per a professionals a través de CEAC, Deusto Formació i Deusto Salut, entre d’altres, i es dedica alhora a l’ensenyament d’idiomes amb Home English.

Grup Planeta és actualment el primer grup editorial i de comunicació espanyol, de capital familiar i amb seu a Barcelona, productor i distribuïdor de continguts editorials, informatius, formatius i d’entreteniment audiovisual que opera en més de 20 països a Europa i Amèrica Llatina.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere