Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona celebra el 250 aniversari

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

RACA

 La Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona (RACAB) celebra aquest any el seu 250 aniversari, una efemèride que tindrà la participació del premi Nobel de Física 2007, Albert Fert; la del professor de la Universitat de Yale (EUA) William F. van Altena i el compositor i músic Jordi Savall, entre d’altres.

 La RACAB vol aprofitar l’aniversari per a acosta la ciència i les arts a la societat, en línia amb el seu esperit de divulgació, amb conferències amb científics internacionals, l’edició de llibres, una exposició, un concert i diversos actes constitucionals, ha informat aquest dijous en un comunicat.

 La RACAB es va crear el 1764, actualment està formada per un màxim de 75 membres de l’àmbit de les matemàtiques, l’astronomia, la física, la química, les ciències de la Terra, biologia, tecnologia i arts, i entre les seves infraestructures més emblemàtiques es troba l’Observatori Fabra de Barcelona, la instal·lació sismològica de Fontmartina al Montseny i el telescopi Fabra-Rosegui del Montsec.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere