Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Dos nous cursos d’actualització: Administració pública i Dret social / UdA

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

slide_concurs_foto_640x200

 Coincidint amb l’entrada al nou any 2014, la Universitat d’Andorra (UdA) reprèn el programa biennal de cursos d’actualització en l’àmbit del dret andorrà, unes formacions que compten amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà.  En aquest marc, s’ofereixen el Curs d’actualització en Administració pública i el Curs d’actualització en Dret social. Ambdós es desenvoluparan de febrer a juny del 2014.

 L’objectiu del primer curs és donar eines, en l’àmbit de la normativa vigent, per millorar la qualitat del servei ofert pel personal de les administracions públiques del país. En efecte, un millor coneixement del dret administratiu ha de revertir positivament en la resposta que l’Administració dóna als ciutadans.

 Pel que fa al programa de formació dedicat al Dret social, es tracta de fer conèixer les noves lleis en aquesta matèria: Codi de relacions laborals, Llei de la seguretat i la salut en el treball i Llei de la seguretat social. El curs estudiarà a fons les noves normes i s’incidirà en la nombrosa jurisprudència existent en dret laboral i de la seguretat social.

 Les matèries jurídiques estan en constant evolució i requereixen que els professionals es formin permanentment per actualitzar els coneixements que havien adquirit inicialment a la universitat. Per aquest motiu, l’UdA organitza cada dos anys diversos cursos d’actualització en l’àmbit del dret andorrà, alternant aquesta oferta amb el Postgrau en dret andorrà.

 La Fundació Crèdit Andorrà, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb l’UdA, a través del qual contribueix a facilitar l’accés a la formació.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere