Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Resolució de la convocatòria RecerCaixa 2013

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

9a4eae23-c3e7-4e03-bc1f-a27446c27553_b

 La convocatòria RecerCaixa d’enguany ha estat molt competitiva. S’han presentat 362 projectes d’elevada qualitat científica, que han estat avaluats per diferents panells coordinats i dirigits per l’AGAUR i una comissió conjunta la Caixa – ACUP / Associació Catalana d’Universitats Públiques ha fet la selecció final entre els que han obtingut les màximes puntuacions.

 Finalment, s’han seleccionat 26 projectes, que havien estat valorats pels experts com de màxima qualitat des del punt de vista científic i que, alhora, encaixaven en les finalitats de la convocatòria.

 La valoració oficial ha estat: “… La convocatòria RecerCaixa 2013 ha seleccionat 26 projectes d’alt interès científic i social. Els projectes s’emmarquen dins de les àrees d’educació, inclusió social, discapacitat, ocupació i salut pública, àrees amb un clar component social i impacte en el benestar de les persones i la societat. Els projectes, que es desenvoluparan al llarg dels dos propers anys pretenen donar resposta a problemes i reptes de la societat actual des d’un punt de vista científic. A més, la voluntat de transferència del procés científic i els resultats de la recerca és un dels aspectes característics de la convocatòria RecerCaixa. L’alta participació i qualitat dels projectes presentats ha fet que la convocatòria RecerCaixa 2013 fos altament competitiva …”

 Per veure els projectes seleccionats a la convocatòria RecerCaixa 2013 … CLICAR AQUÍ

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere