Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Govern de la Generalitat de Catalunya felicita la Xarxa Vives en moments “especialment difícils” per al català

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Vives

 

 El secretari d’Universitats i Investigació de la Generalitat, Antoni Castellà, ha felicitat aquest divendres a la Xarxa Vives d’universitats pel seu 20 aniversari, en uns moments “especialment difícils per a la difusió i supervivència de la llengua catalana” al País Valencià.

 Castellà, que ha assistit a l’acte de commemoració a Alacant de l’entitat que agrupa les universitats en territoris on es parla català, ha destacat que la Xarxa Vives representa els interessos comuns de les persones que comparteixen “una mateixa llengua”, ha informat la Generalitat en un comunicat.

 Per aquesta raó, ha apostat per intensificar la col·laboració entre centres per millorar la competitivitat, en un context tan dinàmic com és l’eix mediterrani.

 Els responsables de la Xarxa han presentat el programa d’activitats que es portarà a terme aquest any, en un acte que ha comptat amb el rector de la Universitat d’Alacant i actual president de la Xarxa Vives, Manuel Palomar.

 La institució coordina l’acció conjunta de 21 universitats d’Andorra, Espanya, França i Itàlia, una comunitat que engloba a mig milió d’estudiants, ha indicat el Govern.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere