Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Govern de Catalunya comença a seleccionar els professors Serra Húnter després de mesos de retard

Notícia anterior
Notícia posterior

banner-foe-image

 La Secretaria d’Universitats i Investigació de la Generalitat de Catalunya ha obert la segona fase del Programa Serra Húnter, que culminarà l’abril amb la contractació de 75 docents que incorporaran les universitats públiques catalanes l’abril, malgrat que el Govern va anunciar aquesta segona fase per a l’octubre del 2013 i l’arribada dels docents per a aquest gener.

 Segons ha informat la Secretaria en un comunicat, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat aquest dilluns la convocatòria del 2013 dels concursos d’accés i la composició dels comitès de selecció que valoraran “els mèrits i el projecte de futur”.

 Les comissions avaluadores, nomenades conjuntament entre els rectors i la direcció acadèmica del programa, estarà integrada per un president i quatre vocals de reconegut prestigi internacional, dels quals un mínim d’un procedirà d’una universitat estrangera.

 El programa Serra Húnter és una iniciativa del Govern i les universitats públiques catalanes que pretén incorporar fins al 2020 més de 500 nous professors seleccionats amb criteris d’excel·lència internacional, i en aquesta primera convocatòria s’han rebut 740 sol·licituds per part de 482 candidats de 38 països diferents.

 Per centres, la Universitat de Barcelona (UB) ofereix 20 contractes; l’Autònoma de Barcelona (UAB), 18; la Politècnica de Catalunya (UPC), vuit; la Pompeu Fabra (UPF), nou; la de Lleida (UdL), tres; la de Girona (UdG), cinc; i la Rovira i Virgili (URV) de Tarragona, 12 contractes.

 Segons els àmbits, 19 contractes són de l’àmbit de les ciències experimentals; sis de ciències de la salut; 19 de ciències socials; 15 d’humanitats, i 16 d’enginyeria i arquitectura.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere