Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Una jornada analitzarà la relació entre empresa i fiscalitat a la sortida de la crisi / UIC

Notícia anterior
Notícia posterior

euros_2

La jornada «Empresa i fiscalitat davant la sortida de la crisi», organitzada per la Facultat de Ciències Jurídiques i Polítiques de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) juntament amb el despatx d’advocats Cuatrecasas Gonçalves Pereira, tindrà lloc el proper 12 de febrer al Saló de Graus de la UIC.

 La jornada tractarà qüestions com les recents reformes fiscals, els delictes fiscals o la necessitat d’una possible reforma dels impostos de societat.

 Entre els ponents hi haurà el Dr. Jesús-María Silva, catedràtic de Dret Penal, M. Begoña García-Fregat, subdirectora general d’Impostos sobre les Persones Jurídiques, Diego Martín-Abril, director general de Tributs, i el Dr. Luis Manuel Alonso, catedràtic de Dret Financer.

 Així mateix, durant l’acte se celebrarà la taula rodona “Fiscalitat, creixement i competitivitat”, moderada per Andrés Tejero, director general de l’Institut de l’Empresa Familiar, i en la qual participaran Mariano Puig, president de Puig, José Manuel Lara, president de Planeta, i Fernando Casado, director del Consell Empresarial per a la Competitivitat.

 Aquesta Jornada és primer acte oficial del Màster en Planificació i Assessorament Jurídic Fiscal de la UIC.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere